o-eleni-profila-slika

O Eleni

Rođena 1998. godine u Srbiji, Sunce joj je u vagi. Podznak u škorpiji, Mesec takođe u vagi.
Umetnička duša od malih nogu, završila je Srednju Baletsku školu i nakon toga odlučila da putuje svetom ne bi li proširila svoje mentalne vidike. Nije želela da troši četiri godine života na nešto čime nije bila sigurna da će se baviti u budućnosti. Veruje da će više naučiti kroz svoja iskustva nego u školi. Nije znala koji fakultet da upiše, ali je znala da hoće da putuje. Fakultet smatra da može završiti kada god želi, ako joj bude bio potreban, po uzoru na majku koja je treći fakultet završila u četrdesetim kao i što govori da na fakultetu ne bi naučila prave vrednosti života koje smatra osnovnim i esencijalnim za život, koje sama uči protekle dve godine. Trudi se da postavi sebe emotivno i mentalno na pravi put, a kroz taj put će shvatiti koja je njena svrha u ovom životu. Svoje vreme provodi baveći se akrilnim slikanjem, fotografisanjem, dizajnom odeće, muzikom i naravno, pisanjem.

Traga za balansom talenata koje misli da svi imaju.
Zbog čvrste namere, proputovala je „pola sveta“. Negde je putovala radeći, negde je išla turistički.
Od novembra 2019. živi na Baliju jer kako kaže, tamo je svoja

Piši & Diši


Elena veruje da svet ulazi u duhovnu eru koja će doneti mir i svesnost ljudima i odlučila je da postane deo te duhovne ere pomagajući ljudima.
Vodi se rečenicom Mahatme Gandhi „Budi promena koju želiš da vidiš u svetu“ , te tako sama postaje promena koju zaista želi videti u svetu i tako je napravila blog „Piši & Diši“.
Dopada mi se kada pišem u trećem licu, paše mi.
No, moje putovanje je duhovno kroz stvarna putovanja.
Verujem da svi imamo put predodređen nama, zbog kojeg se nalazimo na ovoj planeti. Pronaći taj put, za mene predstavlja sreću, jer onda živimo svoju svrhu. Kako bih ohrabrila ljude da je sve što se dešava oko nas naša projekcija, kako bih mogla da vam pokažem svojim primerom da možemo biti sve što možemo i zamisliti, od sada ću deliti svoja iskustva i sve „slučajnosti“ koje su dolazile na taj put kroz ovaj blog.
Ništa nije slučajno, sve je ono što mi privlačimo.
Budimo svesni svog života i dozvolimo sebi da napravimo od njega uživanje jer postojimo.
Upoznajmo svoju dušu i prepustimo se lepoti života.

Scroll to Top